Show Menu

Над 35 импланта бяха поставени на живо

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

35 импланта поставени за 4 дни

4 дни, 12 операции, 7 екипа, над 35 импланта, два екипа зъботехници от две водещи лаборатории, 1 презентация, 1 лекция. С тази статистика приключи за IFZI–България изложението „Булмедика/Булдентал“ 2011. 


Между 17 и 20 май водещи специалисти, завършили курсисти и сертифицирани преподавали на учебния център демонстрираха операции за поставяне на импланти на живо и без прекъсване. Водещи специалисти от Център по имплантология и естетична стоматология „MEDICAL DENT“, Дентална клиника “DS Dent“, Дентална клиника „Сведент“ и „Denta Plus“ си предаваха щафетата и поставиха над 35 импланта за 4 дни. Специални гости и лектори на щанда на IFZI България бяха и зъботехника Димитър Бистрев, Д-р Мария Кокарешкова, д-р Костадин Харалампиев, д-р Явор Миланов, зъботехник Калина Кинова, д-р Виктор Жечков, които участваха с атрактивни презентации.


Поставяне на импланти в дистален участък на долна и горна челюст, синус лифт и поставяне на импланти в дистален участък, операции Fast & Fixed, изработка на временен мост Fast & Fixed, имедиатно имплантиране в областта на 24 и изработка на временна коронка – това беше малка част от демонстрациите, които продължиха 4 дни без прекъсване.


„Всеки човек, който има нужда би могъл да се възползва от постиженията на съвременната имплантология“, каза по време на изложението д-р Бранимир Кирилов от Център по имплантология и естетична стоматология «MEDICAL DENT» „Опита в света вече е много голям – импланти се поставят от над 30 години, резултатите са напълно предвидими и няма риск за здравето на пациентите“, допълни д-р Кирилов.

Към статистиката от изложението ще прибавим и двата нови члена на екипа „MEDICAL DENT“. По време на Булмедика/Булдентал 2011, докато целият екип на клиниката се трудеше по сложните операции, колежката ни Мая Влаевска се сдоби с близнаци – Божидар и Велислава. Да са живи и здрави пожелаваме всички от „MEDICAL DENT“! 

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.