Над 35 импланта бяха поставени на живо

35 импланта поставени за 4 дни

4 дни, 12 операции, 7 екипа, над 35 импланта, два екипа зъботехници от две водещи лаборатории, 1 презентация, 1 лекция. С тази статистика приключи за IFZI–България изложението „Булмедика/Булдентал“ 2011. 

Между 17 и 20 май водещи специалисти, завършили курсисти и сертифицирани преподавали на учебния център демонстрираха операции за поставяне на импланти на живо и без прекъсване. Водещи специалисти от Център по имплантология и естетична стоматология „MEDICAL DENT“, Дентална клиника “DS Dent“, Дентална клиника „Сведент“ и „Denta Plus“ си предаваха щафетата и поставиха над 35 импланта за 4 дни. Специални гости и лектори на щанда на IFZI България бяха и зъботехника Димитър Бистрев, Д-р Мария Кокарешкова, д-р Костадин Харалампиев, д-р Явор Миланов, зъботехник Калина Кинова, д-р Виктор Жечков, които участваха с атрактивни презентации.

Поставяне на импланти в дистален участък на долна и горна челюст, синус лифт и поставяне на импланти в дистален участък, операции Fast & Fixed, изработка на временен мост Fast & Fixed, имедиатно имплантиране в областта на 24 и изработка на временна коронка – това беше малка част от демонстрациите, които продължиха 4 дни без прекъсване.

„Всеки човек, който има нужда би могъл да се възползва от постиженията на съвременната имплантология“, каза по време на изложението д-р Бранимир Кирилов от Център по имплантология и естетична стоматология «MEDICAL DENT» „Опита в света вече е много голям – импланти се поставят от над 30 години, резултатите са напълно предвидими и няма риск за здравето на пациентите“, допълни д-р Кирилов.

Към статистиката от изложението ще прибавим и двата нови члена на екипа „MEDICAL DENT“. По време на Булмедика/Булдентал 2011, докато целият екип на клиниката се трудеше по сложните операции, колежката ни Мая Влаевска се сдоби с близнаци – Божидар и Велислава. Да са живи и здрави пожелаваме всички от „MEDICAL DENT“! 

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button