Show Menu

Пародонтит – заболяване, което вече се лекува успешно

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Преди време се смяташе, че пародонталната болест е нелечима, а загубата на зъби е неизбежна.

Днес това е поправимо с една консултация в стоматологичния кабинет, в който професионалистите могат да диагностицират проблемите Ви и да възвърнат самочувствието Ви.
Пародонталната болест е бактериална инфекция засягаща венците и костта, задържаща зъбите. За лечението са необходими няколко последователни посещения за пародонтално почистване и поддържаща грижа след лечението. При нужда се извършват хирургични интервенции с цел отстраняване на причината за проблема или възстановяване на загубената кост или венец.

Болестите на венците, включително гингивата и пародонтита, са изключително сериозни инфекции, които ако не се лекуват могат да доведат до загуба на зъби и да усложнят протичането на редица общи заболявания като инфаркт, инсулт и диабет. Още при първите симптоми на пародонталната болест, потърсете помощта на стоматолог, който да Ви помогне да си възвърнете усмивката.

Екипът на Център по Имплантология и Естетична стоматология MEDICAL DENT ще проведе отново своята инициатива „Второ мнение” на 15 май 2013 /сряда/, когато пациентите ще бъдат прегледани и консултирани от д-р Пресиян Кръстев – доказан специалист областта на възстановяването на костта и меките тъкани за целите на протетичната стоматология и пародонтологията.

Всички манипулации, провеждащи се при лечението на пародонтита, възстановяването на кост или изграждането на зъбодържащи тъкани при нас в MEDICAL DENT се правят с минимална хирургическа травма и при оптимален комфорт за пациента, като се стараем да запазим Вашата естествена лицева естетика.

Запишете си час за преглед на телефон 02 / 963 07 37 или във формата за контакт в сайта:www.medicaldent.bg, защото само на 15 май ще можете да получите експертната оценка на водещи дентални специалисти в страната.

Ако искате да предотвратите появата на заболяването, както и да контролирате неговото лечение, в случай вече имате диагностициран пародонтит, заповядайте при нас – ние ще Ви помогнем да възвърнете естествената красота и здраве на Вашите венци и зъби.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.