Show Menu

Погледнете света с ново лице

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Ревитализиращата терапия за лице вече е достъпна процедура и за българските пациенти.


Поставянето на ботокс и филъри за придобиване на младежко излъчване и зашеметяващ външен вид отдавна е тема номер едно сред жените в Западна Европа. Това е напълно достъпна манипулация, от която се възползват не само холивудските звезди. В България подобен род процедури са все още недостъпни и митологизирани, а и често не се контролират от лекар, което от своя страна влошава качеството на желания ефект. Затова ние от MEDICAL DENT поканихме водещ специалист по естетична медицина, който ще извършва на преференциални цени така желаните от много жени разкрасяващи процедури.

Д-р Ецио Коста е признат експерт и консултант по естетична медицина в Европа. Бил е лектор на много международни конференции и курсове. Автор е на десетки статии и книги за интеграцията на техники по естетична медицина и козметична стоматология в лечението на фациалната естетика и усмивка.

Дентален център MEDICAL DENT Ви предоставя уникалната възможност да се възползвате от експертните услуги на водещ специалист в областта на ревитализиращата терапия и естетичната медицина на преференциални цени.

За първи път в България подобен род процедури ще се извършат в дентален център и ние от MEDICAL DENT сме изключително горди, че можем да предоставим на всички наши настоящи и бъдещи пациенти поставяне на ботокс и филъри от водещ европейски специалист и под строгото наблюдение за стерилност и качество, което предлага клиниката.

Защото вече не е достатъчно да имаш красива усмивка, а и красиво лице, с което да гледаш света със самочувствие и без страх към новите предизвикателства на модерното общество.

По време на гостуването си в MEDICAL DENT на 8 и 9 октомври 2010 г., д-р Ецио Коста ще поставя ботокс и филъри на тези от Вас, които си запазят час за посещение на телефон 02/963 07 37.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.