Show Menu

Предизвикателството на MEDICAL DENT на Pure Beauty Party

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Fashion party с Визаж

Организираното PURE Beauty – fashion party от агенция Визаж с генералното партньорство на MEDICAL DENT, се състоя на 21 април в клуб Маскара. PURE Beauty – fashion party имаше за цел да промотира силата на красотата в нейната естественост и най-изчистена форма като възпита усет и умереност у младите момичета по отношение на тяхната прическа, грим, облекло и красива усмивка.

Лица на кампанията бяха 8 момичета, които са в началото на кариерата си като модели и за тях този проект беше “летящ старт” в света на модата. Те дефилираха в облекла на известни модни къщи, като заедно с тях представиха и блестящите си усмивки, за които се погрижи MEDICAL DENT.

MEDICAL DENT отправи предизвикателство към гостите на партито – забавен тест, който отнема малко време, но дава много отговори за това мием ли си качествено зъбите или просто „отбиваме номера”. Разбира се, всички знаем какви са последствията от лошата орална хигиена – натрупване на зъбен камък и плака, заболявания на венците и други по-сериозни последствия. „Най-смелите” от присъстващите, които се включиха в теста на MEDICAL DENT, успяха да разберат истината за своето орално здраве – „отличниците” остана с бели зъби, а на останалите – зъбите им придобиха лилав цвят на местата, които не мият добре.

Подбраните гости имаха и възможността да се запознаят с новостите в модерната стоматология, които им презентираха екипът от специалисти на MEDICAL DENT.

Светското събитие беше следено с голям интерес от страна на медиите и шоу бизнеса.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.