Show Menu

Променете лятото и себе си, споделете своята усмивка

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Безплатен преглед за възстановяване на Вашите зъби.

В месеца посветен на имплантологията ние от „MEDICAL DENT” Ви каним на безплатен преглед, на който специалистите на клиниката ще Ви разяснят възможностите за възстановяване на Вашите зъби.

Ако сте решени да промените себе си и лятото, да върнете увереността и самочувствието си, между 15 юни и 15 юли ще Ви очакваме за безплатна консултация в Център по имплантология и естетична стоматология „MEDICAL DENT” на адрес София, бул.“Джеймс Баучер“ 114 .

В наши дни сме свидетели на много фактори, оказващи негативно влияние върху нашето здраве и обуславящи липсата или загу бата на зъб. Радостното е, че стоматологията е напреднала до степен, при която това не е причина да прибегнем към цели или частични протези, да изпитваме постоянен дискомфорт или да се притесняваме от външния си вид и усмивка. Един от съвременните методи за възстановяване на липсващ зъб, осигуряващ ни дългосрочен комфорт са имплантите. Специалистите от Център по имплантология и естетична стоматология „MEDICAL DENT” са сред корифеите в България, притежаващи дългогодишен опит в тази област. По време на консултацията ще научите всичи специфики на съвременните импланти и процеса на тяхното поставяне. Съвременните импланти са изработени от биологично поносими за организма материали и са дългосрочно решение при подобен проблем. Едно от най-важните условия, което трябва да спазите, в случай че решите да възстановите зъбите си е: „Доверете се, оставете здравето си в ръцете на имплантолог с дългогодишен опит!”

Ние от „MEDICAL DENT” гарантираме професионално и индивидуално отношение към нашите пациенти и се грижим за тяхното здраве и усмивки!

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.