Промоционален кредит за дентално лечение

Финансирайте своето лечение   

В „Център по Имплантология и Естетическа стоматология MEDICAL DENT“, пациентите могат да финансират своето лечение чрез целеви кредит от финансова институция. Денталното здраве и красива усмивка вече не са лукс, а реална възможност благодарение на новия Промоционален кредит за дентално лечение.

Кредитът е резултат от съвместната работа и сътрудничество между MEDICAL DENT и Банка ДСК, и е предназначен за всички клиенти, които желаят да започнат комплексно лечение, искат да си направят индивидуални манипулации или да заплатят оставащото си лечение.

С промоционалния кредит за дентално лечение, Вие може да покриете всички стоматологични процедури и консумативи, предварително планирани или извънредно възникнали по време на лечението.

За финансиране на лечението може да кандидатства не само пациентът, но и негов настойник, роднина или друго трето лице.

Запишете своя час за преглед на телефон 02/ 963 07 37 или директно през формата за резервация на час и ще получите пълна консултация за Вашия орален статус и опциите за финансиране на лечението Ви. Повече информация можете да получите и на следния адрес: https://dskbank.bg/Page/default.aspx?xml_id=/bg-BG/Individuals/credits/.

Ще се радваме да потърсим заедно най-доброто решение за Вас!
Екипът на MEDICAL DENT

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button