Show Menu

Промоционален кредит за дентално лечение

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Финансирайте своето лечение   

В „Център по Имплантология и Естетическа стоматология MEDICAL DENT“, пациентите могат да финансират своето лечение чрез целеви кредит от финансова институция. Денталното здраве и красива усмивка вече не са лукс, а реална възможност благодарение на новия Промоционален кредит за дентално лечение.

Кредитът е резултат от съвместната работа и сътрудничество между MEDICAL DENT и Банка ДСК, и е предназначен за всички клиенти, които желаят да започнат комплексно лечение, искат да си направят индивидуални манипулации или да заплатят оставащото си лечение.

С промоционалния кредит за дентално лечение, Вие може да покриете всички стоматологични процедури и консумативи, предварително планирани или извънредно възникнали по време на лечението.

За финансиране на лечението може да кандидатства не само пациентът, но и негов настойник, роднина или друго трето лице.

Запишете своя час за преглед на телефон 02/ 963 07 37 или директно през формата за резервация на час и ще получите пълна консултация за Вашия орален статус и опциите за финансиране на лечението Ви. Повече информация можете да получите и на следния адрес: https://dskbank.bg/Page/default.aspx?xml_id=/bg-BG/Individuals/credits/.

Ще се радваме да потърсим заедно най-доброто решение за Вас!
Екипът на MEDICAL DENT

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.