Sofia Dental Meeting 2010

Най-престижният дентален форум   

На 02.10.2010 г. д-р Бранимир Кирилов беше един от лекторите на най-престижния дентален форум в София тази година: Sofia Dental Meeting 2010 – www.sofiadentalmeeting.com. Там той изнесе лекцията „Рехабилитация на обеззъбена горна и долна челюст. Принципи и съвременни концепции.” Лекцията беше посрещната с голям интерес от лекарите по дентална медицина. Най-напред колегите се запознаха с класическия подход – принципи, имплантиране, остеоинтеграция и протезиране, а след това – със съвременните концепции при рехабилитацията на обеззъбена горна и долна челюст. Беше направено сравнение между двата подхода, като се изтъкна, че при съвременния подход се наблюдават много повече плюсове за пациента, като например редуциране на броя импланти, по-малко процедури, намаляване на травмите и стреса у пациентите. В лекцията бе отделено специално внимание на клиничните проучвания на световнопризнати имена в денталната имплантология. Лекцията се отличаваше с интерактивна визия, която включваше богат снимков материал с представяне на клинични случаи по интересен и завладяващ начин. Колегите бяха впечатлени от съвременните концепции и достъпния метод на изнесената информация.

Тази година организаторите бяха въвели нов тип обучителна схема във вид на семинар – среща отблизо с лекторите, в която участниците задаваха своите въпроси, обсъждаха клинични случаи и решения и дискутираха проблеми от ежедневната си практика.

Според специалния поздравителен адрес от Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Борисов, по повод Sofia Dental Meeting 2010, това е „най-мащабното по рода си събитие в Източна Европа, което може да даде силен импулс за модернизирането на денталното образование и за повишаване на денталната култура на обществото ни.“

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button