Show Menu

Sofia Dental Meeting 2010

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Най-престижният дентален форум   

На 02.10.2010 г. д-р Бранимир Кирилов беше един от лекторите на най-престижния дентален форум в София тази година: Sofia Dental Meeting 2010 – www.sofiadentalmeeting.com. Там той изнесе лекцията „Рехабилитация на обеззъбена горна и долна челюст. Принципи и съвременни концепции.” Лекцията беше посрещната с голям интерес от лекарите по дентална медицина. Най-напред колегите се запознаха с класическия подход – принципи, имплантиране, остеоинтеграция и протезиране, а след това - със съвременните концепции при рехабилитацията на обеззъбена горна и долна челюст. Беше направено сравнение между двата подхода, като се изтъкна, че при съвременния подход се наблюдават много повече плюсове за пациента, като например редуциране на броя импланти, по-малко процедури, намаляване на травмите и стреса у пациентите. В лекцията бе отделено специално внимание на клиничните проучвания на световнопризнати имена в денталната имплантология. Лекцията се отличаваше с интерактивна визия, която включваше богат снимков материал с представяне на клинични случаи по интересен и завладяващ начин. Колегите бяха впечатлени от съвременните концепции и достъпния метод на изнесената информация.

Тази година организаторите бяха въвели нов тип обучителна схема във вид на семинар – среща отблизо с лекторите, в която участниците задаваха своите въпроси, обсъждаха клинични случаи и решения и дискутираха проблеми от ежедневната си практика.


Според специалния поздравителен адрес от Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Борисов, по повод Sofia Dental Meeting 2010, това е "най-мащабното по рода си събитие в Източна Европа, което може да даде силен импулс за модернизирането на денталното образование и за повишаване на денталната култура на обществото ни."

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.