Show Menu

Трайко Балабанов получи ваучера за награда

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Фантомен курс по имплантология в 4 нива

На 19 септември 2011 г. победителят в томболата на учебен център IFZI България и Център по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT Трайко Балабанов получи ваучера за наградата, която спечели - фантомен курс по имплантология в 4 нива – I, II и III ниво в IFZI България и IV ниво – в клиниката на проф. Ланг в Германия.

Трайко Балабанов е студент в 5 курс във Факултета по дентална медицина към Медицински университет - София. Той сподели, че е много щастлив от възможността да се обучава в Международен учебен център IFZI България. Като студент той вече е изучавал хирургически дисциплини и има афинитет към тях. Надява се, че фантомния курс по имплантология ще затвърди желанието му да се занимава с тази нелека област на денталната медицина.

„Радвам се, че наградата на IFZI България беше спечелена от студент“, каза д-р Бранимир Кирилов, ръководител на учебен център IFZI България. „Това е възможност още е един млад лекар, който тепърва ще развива своята практика, да заобича имплантологията. Винаги съм вярвал, че това не е просто професия, а призвание и за да бъдеш добър имплантолог трябва да учиш и работиш упорито и с много ентусиазъм и любов“.

Целият екип на IFZI България пожелава успех и добро професионално развитие на Трайко Балабанов!

Medical Dent
Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.