Трайко Балабанов получи ваучера за награда

Фантомен курс по имплантология в 4 нива

На 19 септември 2011 г. победителят в томболата на учебен център IFZI България и Център по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT Трайко Балабанов получи ваучера за наградата, която спечели – фантомен курс по имплантология в 4 нива – I, II и III ниво в IFZI България и IV ниво – в клиниката на проф. Ланг в Германия.

Трайко Балабанов е студент в 5 курс във Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София. Той сподели, че е много щастлив от възможността да се обучава в Международен учебен център IFZI България. Като студент той вече е изучавал хирургически дисциплини и има афинитет към тях. Надява се, че фантомния курс по имплантология ще затвърди желанието му да се занимава с тази нелека област на денталната медицина.

„Радвам се, че наградата на IFZI България беше спечелена от студент“, каза д-р Бранимир Кирилов, ръководител на учебен център IFZI България. „Това е възможност още е един млад лекар, който тепърва ще развива своята практика, да заобича имплантологията. Винаги съм вярвал, че това не е просто професия, а призвание и за да бъдеш добър имплантолог трябва да учиш и работиш упорито и с много ентусиазъм и любов“.

Целият екип на IFZI България пожелава успех и добро професионално развитие на Трайко Балабанов!

Medical Dent

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button