Show Menu

Здравен експерт от германския Бундестаг посети MEDICAL DENT след лекция в Посолството на ФРГ- София

Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация

Д-р Ралф Кошорек в MEDICAL DENT

гр. София, 08 декември 2011 г. На 7 декември д-р Ралф Кошорек, депутат и член на парламентарната комисия по здравеопазване към германския Бундестаг, посети Център по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT. Д-р Кошорек разгледа клиниката и обсъди с мениджмънта възможностите за съвместни проекти и участия в работни групи с германски стоматолози във всички области на денталната медицина. Разработване на партньорска мрежа за обучение и квалификация на млади специалисти, възможности за стажантски програми, курсове и семинари организирани с помощта на партньорски клиники в двете държави бяха част от темите обсъдени на срещата. Д-р Ралф Кошорек сподели, че MEDICAL DENT е пример за клиника с качество на лечение и обслужване равно на немските стандарти. 


Д-р Ралф Кошорек е в България по покана на Специализираната комисия "Здравеопазване" към Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) . Той изнесе лекция на тема: „Здравната система в Германия. Финансиране и структура на здравното осигуряване“. В Посолството на Федерална република Германия пред над 80 гости д-р Кошорек представи структурата и модела на социалното и здравно осигуряване в Германия. Депутатът от Бундестага изтъкна приоритетите в общественото и частно здравно осигуряване и функционирането на общия здравен фонд в Германия.

Сред официалните гости на мероприятието бяха Н.Пр. Посланикът на Федерална република Германия г-н Матиас Хьопфнер и г-жа Десислава Атанасова, председател на Здравната комисия в НС.

Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.