Show Menu

Здравен експерт от германския Бундестаг посети MEDICAL DENT след лекция в Посолството на ФРГ- София

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Д-р Ралф Кошорек в MEDICAL DENT

гр. София, 08 декември 2011 г. На 7 декември д-р Ралф Кошорек, депутат и член на парламентарната комисия по здравеопазване към германския Бундестаг, посети Център по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT. Д-р Кошорек разгледа клиниката и обсъди с мениджмънта възможностите за съвместни проекти и участия в работни групи с германски стоматолози във всички области на денталната медицина. Разработване на партньорска мрежа за обучение и квалификация на млади специалисти, възможности за стажантски програми, курсове и семинари организирани с помощта на партньорски клиники в двете държави бяха част от темите обсъдени на срещата. Д-р Ралф Кошорек сподели, че MEDICAL DENT е пример за клиника с качество на лечение и обслужване равно на немските стандарти. 


Д-р Ралф Кошорек е в България по покана на Специализираната комисия "Здравеопазване" към Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) . Той изнесе лекция на тема: „Здравната система в Германия. Финансиране и структура на здравното осигуряване“. В Посолството на Федерална република Германия пред над 80 гости д-р Кошорек представи структурата и модела на социалното и здравно осигуряване в Германия. Депутатът от Бундестага изтъкна приоритетите в общественото и частно здравно осигуряване и функционирането на общия здравен фонд в Германия.

Сред официалните гости на мероприятието бяха Н.Пр. Посланикът на Федерална република Германия г-н Матиас Хьопфнер и г-жа Десислава Атанасова, председател на Здравната комисия в НС.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.