Show Menu

Д-р Бранимир Кирилов е сред основателите на „Научен клуб по имплантология“

Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Началото на нов проект в имплантологията

На 18 май 2011 г. в Интер Експо Център ще бъде поставено началото на нов проект в развитието на българската имплантология – учредяването на сдружение с нестопанска цел – "Научен клуб по имплантология". Д-р Бранимир Кирилов от Център по имплантология и естетична стоматология MEDICAL DENT е сред съучредителите на новата организация, и член на Управителния съвет. Целите, които си поставя научния клуб са да популяризира имплантологията сред лекарите по дентална медицина в България като подпомогне професионалното им развитие в областта на денталната имплантология и допринесе за повишаване качеството на лечение на пациентите. Пътят към успешното развитие на имплантологията у нас е съпроводен с постоянни демонстрации на постиженията на съвременната наука и практика в тази област, което ще е и главен приорите на „Клуба по имплантология“. От изключително важно значение за екипа на новото сдружение е и повишаване качеството на лечение на пациентите чрез повишаване знанията и уменията на лекарите по дентална медицина в областта на имплантологията, както и чрез по-добра информираност на пациентите по различни въпроси, касаещи лечението им.

Новоучреденият клуб ще организира регулярно клинични дискусии по определени теми, лекции от водещи световни специалисти в областта на денталната имплантология, срещи с чуждестранни специалисти за дискусия на проблемни клинични случаи. Всеки от членовете на клуба ще може да получи съвет и помощ при решаване на трудни случаи и казуси.

За членове на Управителния съвет на „Научен клуб по имплантология“ са избрани водещи специалисти в областта на импалнтологията - д-р Бранимир Кирилов, д-р Станислава Шулева, д-р Пресиян Кръстев, д-р Кирил Динов, д-р Светослав Величков, д-р Свилен Мустакерски, д-р Явор Миланов, д-р Павел Панов и д-р Костадин Харалампиев.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.