Бъдещето вече е тук – Дигиталният етаж на MEDICAL DENT

Грижата за вашата усмивка е приоритет за всички в MEDICAL DENT и потвърждаваме това с първия по рода си „Дигитален етаж“ в страната. Той е идея изцяло на д-р Бранимир Кирилов, имплантолог, орален хирург и ръководител на клиниката и представлява изключително богат и внимателно избран набор от дигитални и роботизирани апарати. Основната цел на всички 10 апарата на „Дигиталния етаж“ е да прецизира работата на стоматолозите и едновременно с това да намали оперативното време за лечение и възстановяване на пациентите.

Въвеждането в експлоатация на „Дигиталния етаж“ води до значителни предимства, както за пациентите, така и за стоматолозите. Едно от основните звена, което се оптимизира с помощта на роботизираните апарати е изработването на  коронка на зъб – процес, който само допреди няколко години изискваше бавно и мъчително сваляне на отпечатъци и отнемаше няколко седмици сега се извършва с помощта на снимка и отнема едва 1800 секунди или 30 минути! Всичко това е възможно с помощта на интероралния скенер, който сваля отпечатък от зъбните редици на пациента. Дигиталният отпечатък е много по-точен и прецизен и позволява лесно коригиране, както и определянето на цвета на коронката, спрямо останалите зъби.

Сред нововъведенията трябва да отбележим „хирургическите водачи“ – специални програми, чиято цел е да пресъздадат устната кухина на пациента в триизмерен модел, върху който да се нанесат корекциите още преди манипулацията. Това дава на стоматолога много по-точна и ясна преценка и повишава прецизността, а за пациента предимството е, че може да види крайния резултат още преди началото на манипулацията.

Към роботизираните апарати от „Дигиталния етаж“ сме добавили и две режещи машини, които служат за изработване на  фасети в рамките на няколко дни. С помощта на тези апарати се изрязва формата, която стоматологът е предвидил на лабораторния скенер от изключително биологично поносими материали, като цирконий, титан.

Според д-р Кирилов, създател на „Дигиталния етаж“ и водещ имплантолог в страната, „Стоматологията е изкуство, чиято творба не бива да се забелязва“. Именно затова сме се погрижили стоматологичната клиника MEDICAL DENT да разполага с най-висококачествената и модерна апаратура и най-добрите специалисти в България. Доверете се на високия ни професионализъм и си гарантирайте ефективност и бързина с „Дигиталния етаж“ на MEDICAL DENT!

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button