MEDICAL DENT за деца. Безплатни процедури по силанизация.

Уважаеми пациенти,

Информираме ви, че през месец юли обявяваме Месец на детското дентално здраве и организираме безплатни процедури по силанизация.

Те се провеждат от нашият стоматолог – д-р Милена Георгиева, асистент към катедра Детска дентална медицина към Медицинския университет.

Инициативата е в рамките на тазгодишната цялостна инициатива на дентална клиника MEDICAL DENT в подкрепа на денталното здраве на малките. В рамките на програмата за силанизация през април, май и юни бяха посетени десет столични градини в които беше проведен открит уроци по хигиена и профилактика на зъбите.

Възползвайте се от възможността за безвъзмездно силанизиране. Доведете вашето или на ваши близки дете за извършване на превантивната услуга срещу поява на кариеси. Този процес е безболезнен, напълно безопасен и има множество ключови предимства.

Можете да си запишете час на 02 963 0737 или на office@medicaldent.bg

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

#1 Medical Dent Clinic

Запишете своята консултация при нас!

Запазете час при нас за безплатна консултация, с цел да изготвим прецизен персонален план за Вашия дентален случай. Доверете се на дългогодишния опит, професионализма и прецизната работа на нашия екип.

Medical Dent © 2023 Всички Права Запазени • Уеб Дизайн от Вектори Дизайн • Дигитална Агенция

Call Now Button