Първи преглед в MEDICAL DENT на победителката от социалната кампания “Новото Аз“

Както знаете, стоматологична клиника MEDICAL DENT, заедно с естетична клиника Reverse създадохме социалната кампания „Новото аз“. Само преди няколко месеца Таня Маркова спечели възможността да се преобрази напълно и да възвърне своята красота и увереност. С удоволствие ви съобщаваме, че нашата победителка вече мина през първия диагностичен преглед в MEDICAL DENT, по време на който д-р Константин Петков направи виртуален 3D модел на устната кухина, върху който ще се изработят и визуализират промените в усмивката на Таня. Модерните технологии в клиниката ни позволяват изграждането на модел още преди неговото физическо създаване, за да може пациентката лесно да си представи резултатите още на етап проектиране. Д-р Петков отбелязва и предимството на сканирането пред взимането на отпечатъци по традиционните методи, като 3D сканирането не причинява гадене у пациента и дава едно много точно и прецизно изображение, с което след това да се работи. Следете нашия блог, където непрестанно ще ви информираме за развитието на лечението на Таня!

„Новото Аз” е социална кампания, инициирана от екипите на Естетична клиника Reverse и стоматологична клиника MEDICAL DENT с цел да върне нужното самочувствие и увереност на някоя от Вас, която по една или друга причина няма възможност или време да се погрижи за себе си и да изглежда така, както заслужава. Още информация на „Новото Аз   


Прочетете повече за естетични процедури като 
избелване на зъбите и естетично реконтуриране.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

#1 Medical Dent Clinic

Запишете своята консултация при нас!

Запазете час при нас за безплатна консултация, с цел да изготвим прецизен персонален план за Вашия дентален случай. Доверете се на дългогодишния опит, професионализма и прецизната работа на нашия екип.

Medical Dent © 2023 Всички Права Запазени • Уеб Дизайн от Вектори Дизайн • Дигитална Агенция

Call Now Button