Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията

Знаете ли, че прецизността на 3D скенера е толкова добра поради факта, че изображението се изработва от близо 15 хиляди осреднени форми? Софтуерът предоставя на зъболекаря една много стандартизирана форма, която е създадена спрямо околните зъби, което много рядко налага корекция на формата на зъба. Именно Дигиталният етаж и прецизността на 3D скенера позволява на стоматолозите да са спокойни за крайния резултат, прецизността и качеството на коронката на пациента. Не трябва да забравяме и факта, че в много голяма част от случаите технологиите от Дигиталния етаж работят с безметални конструкции, като най-често използваме цирконий и порцелан – по-добрият избор за вашите коронки.

Време е да разбием един мит – много хора смятат, че Дигиталният етаж и всички технологии, които улесняват изработването на коронката, допълнително оскъпяват процедурата. Д-р Бранимир Кирилов е готов да ви докаже противното, като споделя, че всъщност цената на коронка, изработена с помощта на Дигиталния етаж, не е по-висока от тази на 
коронка на зъб, изработена по традиционния за стоматологията начин.

Освен нововъведенията в клиниката на MEDICAL DENT, които значително улесняват рутинни стоматологични процедури, д-р Кирилов ни напомня и за един проблем, с който всяка устна кухина се бори – образуването на кариеси. Правилната орална хигиена, както и регулярните посещения при вашия зъболекар са начинът, по който да се предпазите от тази заразна и много неприятна болест. За Дигиталния етаж, правилното диагностициране и лечение на кариеси, както и бъдещето на стоматологията говори д-р Кирилов в студиото на предаването „Здравето отблизо“ по БНТ.   

Прочетете какви са ползите и преимуществата на 
порцелановите коронки.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button