Show Menu

Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията

Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Знаете ли, че прецизността на 3D скенера е толкова добра поради факта, че изображението се изработва от близо 15 хиляди осреднени форми? Софтуерът предоставя на зъболекаря една много стандартизирана форма, която е създадена спрямо околните зъби, което много рядко налага корекция на формата на зъба. Именно Дигиталният етаж и прецизността на 3D скенера позволява на стоматолозите да са спокойни за крайния резултат, прецизността и качеството на коронката на пациента. Не трябва да забравяме и факта, че в много голяма част от случаите технологиите от Дигиталния етаж работят с безметални конструкции, като най-често използваме цирконий и порцелан – по-добрият избор за вашите коронки.

Време е да разбием един мит – много хора смятат, че Дигиталният етаж и всички технологии, които улесняват изработването на коронката, допълнително оскъпяват процедурата. Д-р Бранимир Кирилов е готов да ви докаже противното, като споделя, че всъщност цената на коронка, изработена с помощта на Дигиталния етаж, не е по-висока от тази на  коронка на зъб, изработена по традиционния за стоматологията начин.

Освен нововъведенията в клиниката на MEDICAL DENT, които значително улесняват рутинни стоматологични процедури, д-р Кирилов ни напомня и за един проблем, с който всяка устна кухина се бори – образуването на кариеси. Правилната орална хигиена, както и регулярните посещения при вашия зъболекар са начинът, по който да се предпазите от тази заразна и много неприятна болест. За Дигиталния етаж, правилното диагностициране и лечение на кариеси, както и бъдещето на стоматологията говори д-р Кирилов в студиото на предаването „Здравето отблизо“ по БНТ.   

Прочетете какви са ползите и преимуществата на  порцелановите коронки.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.