Show Menu

Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията

Дигиталният етаж и неговият принос към бъдещето на стоматологията
Запази час за консултация сега!
Стъпка
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация

Знаете ли, че прецизността на 3D скенера е толкова добра поради факта, че изображението се изработва от близо 15 хиляди осреднени форми? Софтуерът предоставя на зъболекаря една много стандартизирана форма, която е създадена спрямо околните зъби, което много рядко налага корекция на формата на зъба. Именно Дигиталният етаж и прецизността на 3D скенера позволява на стоматолозите да са спокойни за крайния резултат, прецизността и качеството на коронката на пациента. Не трябва да забравяме и факта, че в много голяма част от случаите технологиите от Дигиталния етаж работят с безметални конструкции, като най-често използваме цирконий и порцелан – по-добрият избор за вашите коронки.

Време е да разбием един мит – много хора смятат, че Дигиталният етаж и всички технологии, които улесняват изработването на коронката, допълнително оскъпяват процедурата. Д-р Бранимир Кирилов е готов да ви докаже противното, като споделя, че всъщност цената на коронка, изработена с помощта на Дигиталния етаж, не е по-висока от тази на  коронка на зъб, изработена по традиционния за стоматологията начин.

Освен нововъведенията в клиниката на MEDICAL DENT, които значително улесняват рутинни стоматологични процедури, д-р Кирилов ни напомня и за един проблем, с който всяка устна кухина се бори – образуването на кариеси. Правилната орална хигиена, както и регулярните посещения при вашия зъболекар са начинът, по който да се предпазите от тази заразна и много неприятна болест. За Дигиталния етаж, правилното диагностициране и лечение на кариеси, както и бъдещето на стоматологията говори д-р Кирилов в студиото на предаването „Здравето отблизо“ по БНТ.   

Прочетете какви са ползите и преимуществата на  порцелановите коронки.

Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.