Show Menu

Характерната за възпалени венци болка – какво трябва да знаете за нея?

Характерната за възпалени венци болка – какво трябва да знаете за нея?
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

Болката във венците е един от основните признаци за протичащ възпалителен процес. Тя ви подсказва, че нещо не е наред и трябва да обърнете необходимото внимание на вашето орално здраве. Ето основните неща, които е нужно да знаете за характерната за нея:

Възпалени венци болка | MEDICAL DENT

Може да бъде с различна сила и продължителност

Характерната за възпалени венци болка може да бъде с различна сила и продължителност. При някои хора е възможно инфекцията да протече почти безболезнено, докато при други е налице постоянен дискомфорт в ежедневието. Най-добрият вариант е веднага при усещане на болезненост или повишена чувствителност, да посетите вашия стоматолог за извършване на подробен преглед.

Понякога е придружена с други симптоми

Болката съвсем не е единственият признак, който може да ви подскаже за протичането на възпалителен процес в устната кухина. Понякога тя е придружена с кървене, както и поява на ранички. Наличието на няколко от тези симптоми е ясен знак, че не бива да отлагате повече посещението при стоматолога.

Възпалени венци болка 2 | MEDICAL DENT

Обикновено се появява в начален стадий на заболяването

Трябва да знаете, че появата й обикновено става в първия стадий на протичащото заболяване. Така че ако посетите веднага специалист – стоматолог и се вземат адекватни и навременни мерки, проблемът ще бъде разрешен.

При наличие на възпалени венци, не се колебайте да дойдете на преглед в дентална клиника Медикъл Дент. Висококвалифицираните ни специалисти и модерната апаратура, с която разполагаме, ни позволяват да приложим максимално ефективно лечение с отлични крайни резултати за вашето орално здраве.

Може да бъде с различна сила и продължителност

Понякога е придружена с други симптоми

Обикновено се появява в начален стадий на заболяването

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Пародонтология"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.