Show Menu

Изграждане на основата на новата усмивка на Таня, победителката в кампанията „Новото Аз“

Изграждане на основата на новата усмивка на Таня,  победителката в кампанията „Новото Аз“
Свържи се с нас бързо и лесно! Запази час
Онлайн консултация

По време на четвъртото си посещение в MEDICAL DENT, Таня се срещна с д-р Миле Чурлинов. Позитивната ѝ нагласа и доброто настроение, с което пристигна в клиниката, се оказаха от ключово значение. Работата вървеше плавно и в хода на процедурата не възникнаха никакви затруднения. Лечението надгради започнатата при предходното посещение работа върху новата усмивка на Таня.

След като предният път д-р Петков успешно премахна старите мостове, при това посещение д-р Чурлинов започна работа по изграждане на основа за новите зъби. Това, че при Таня не са налице никакви хронични процеси, свързани със зъбите, улесни работата на д-р Чурлинов и той не срещна затруднения. По-специално внимание той обърна на липсващите структури на зъба или на зъбите. Те бяха изградени наново и, по този начин – възстановени. Тази процедура беше необходимо да се извърши от д-р Чурлинов, за да се изгради основата, върху която д-р Петков ще направи необходимите бъдещи  коронки. След като процедурата завърши, д-р Чурлинов обобщи, че денят е преминал много успешно, така че самият той е доволен от реализирания напредък в лечението на Таня.

При следващото посещение на Таня в MEDICAL DENT, предстои да бъдат поставени импланти в страничните участъци, където липсват зъби. В относително кратък период след поставянето им, те ще бъдат възстановени с коронки и мостове.

С четвъртото си посещение в MEDICAL DENT, Таня направи още една стъпка както към новата си усмивка, така и към по-правилната захапка и по-добрия профил на лицето. Продължавайте да следите нашия блог за обновена информация. Тук ще ви информираме в детайли и за следващите процедури, през които ще премине Таня в хода на своето лечение!    

Прочете повече за имплантологията и предимствата на винтовите пред  базалните импланти.

Запази час за консултация сега!
Loading
Запази час за видео консултация сега! Онлайн консултация
Вижте още
Назад към "Новини"
Medical Dent

Дентален Център
MEDICAL DENT

1407 София,
бул. Джеймс Баучер 114

Open hours

Работно време

от Понеделник до Събота:
от 8:00 ч. до 18:00 ч.

При спешни случаи на ваше разположение има дежурен лекар.