Изграждане на основата на новата усмивка на Таня, победителката в кампанията „Новото Аз“

По време на четвъртото си посещение в MEDICAL DENT, Таня се срещна с д-р Миле Чурлинов. Позитивната ѝ нагласа и доброто настроение, с което пристигна в клиниката, се оказаха от ключово значение. Работата вървеше плавно и в хода на процедурата не възникнаха никакви затруднения. Лечението надгради започнатата при предходното посещение работа върху новата усмивка на Таня.

След като предният път д-р Петков успешно премахна старите мостове, при това посещение д-р Чурлинов започна работа по изграждане на основа за новите зъби. Това, че при Таня не са налице никакви хронични процеси, свързани със зъбите, улесни работата на д-р Чурлинов и той не срещна затруднения. По-специално внимание той обърна на липсващите структури на зъба или на зъбите. Те бяха изградени наново и, по този начин – възстановени. Тази процедура беше необходимо да се извърши от д-р Чурлинов, за да се изгради основата, върху която д-р Петков ще направи необходимите бъдещи 
коронки. След като процедурата завърши, д-р Чурлинов обобщи, че денят е преминал много успешно, така че самият той е доволен от реализирания напредък в лечението на Таня.

При следващото посещение на Таня в MEDICAL DENT, предстои да бъдат поставени импланти в страничните участъци, където липсват зъби. В относително кратък период след поставянето им, те ще бъдат възстановени с коронки и мостове.

С четвъртото си посещение в MEDICAL DENT, Таня направи още една стъпка както към новата си усмивка, така и към по-правилната захапка и по-добрия профил на лицето. Продължавайте да следите нашия блог за обновена информация. Тук ще ви информираме в детайли и за следващите процедури, през които ще премине Таня в хода на своето лечение!    

Прочете повече за имплантологията и предимствата на винтовите пред 
базалните импланти.

Свържи се с нас бързо и лесно!

Вярваме, че всеки зъб е сложен организъм и различните му проблеми изискват различни специалисти. 

Call Now Button